Paardencoaching voor teams

Ga als een kudde aan de slag! Hoe werk je samen? Welke kwaliteiten kun je inzetten om als team de klus samen te klaren? Of heb je als manager of leidinggevende behoefte aan meer inzicht in je team?

Door mijn jarenlang ervaring als manager in het bedrijfsleven, kan ik een dag(deel)programma samenstellen, dat aansluit bij de behoefte van je team. Is er een verandering gaande? Is het een startend team, dat elkaar moet leren kennen? Door middel van een korte intake bepalen we samen waar de focus op moet liggen en maak ik een programma op maat.

Op zoek naar uniek bedrijfsuitje? Ook dat kan. Op een ontspannen manier laat ik jullie paardencoaching ervaren. In een workshop geef ik uitleg over paardencoaching en laat ik zien hoe paardencoaching in zijn werk gaat.

De ervaring van een teamcoaching kan een mooie aanvulling zijn op bestaande coachingsprogramma’s. In de buitenlucht, al doende als team aan de slag geeft mooie aanvullende inzicht. Benieuwd hoe paardencoaching in een bestaand traject geïntergreerd kan worden, neem contact met me op.

Paardencoaching voor jou

Zit jezelf “vast”? Weet je even niet meer wat je wil? Past de baan niet meer bij je, maar wat dan? Hele normale vragen die iedereen wel eens heeft!

Wellicht kan ik en mijn paarden je verder helpen om weer inzicht te verkrijgen. Meer bewust worden wat jij leuk vindt. Weer voelen wat bij je past. Je sterker maken, zodat je vandaar uit kunt handelen en keuzes kunt maken. Dichterbij je zelf te blijven. Hievoor maak ik gebruik van de psychologische principes van ACT.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Anders leren met Paarden Bie Bussie

Contact

Marieke Wiefferink
Elskampweg 30
8105 RL Luttenberg
06-13258888
marieke@biebussie.nl

Bie Bussie gediplomeerd paardencoach